Webinar 5 thema's - Mijn Monumentjes

Gratis webinar

Jouw levensverhaal in 5 thema’s

dinsdag 9 maart 2021 om 10.00u 

of 

woensdag 10 maart 2021 om 20.00u

Jouw levensverhaal in 5 thema's

Je zou graag iets over je leven op papier zetten. Om te ordenen, te bewaren en door te geven. En omdat je het leuk vindt om te schrijven. Maar je loopt tegen een aantal dingen aan:

Waar begin je met schrijven?

Waarover schrijf je nu precies?

Wat is interessant om door te geven aan kinderen/kleinkinderen?

– Je ziet ertegen op om terug te kijken

Misschien ben je al een paar keer begonnen, maar loop je steeds vast. Laat je dan inspireren door dit webinar!

 

Levensverhaal schrijven tips

In mijn gratis webinar ‘Jouw levensverhaal in 5 thema’s’ laat ik je zien welke houvast thema’s je bieden bij het schrijven van jouw verhaal.

Dit is wat ik je ga vertellen in het webinar:

Wat het schrijven rond thema’s inhoudt

– Hoe thema’s helpen om te bepalen waarover je schrijft

– Hoe thema’s zorgen voor evenwicht bij het terugkijken

Welke thema’s geschikt zijn om te gebruiken bij het levensverhaal

Hoe werkt het?

Heel simpel. Een webinar is eigenlijk een soort online les. Als je je inschrijft krijg je een linkje toegestuurd. Klik je daarop, dan kom je in een beveiligde omgeving waar je mij kunt zien. Ik zie jou niet, dus je kunt het webinar volgen waar en hoe je maar wilt 😉

Je kunt wel vragen stellen tijdens het webinar. Dit kan door middel van een chatfunctie, die alleen ik kan zien. Andere deelnemers aan het webinar zien dus niet wat jij typt. Natuurlijk beantwoord ik alle vragen tijdens het webinar, zodat je er zoveel mogelijk uit haalt en daarna lekker aan de slag kan met jouw verhaal!

Deelname aan het webinar is gratis, het enige dat ik van je nodig heb is je mailadres, zodat ik je de link naar het webinar kan mailen. Ik geef dit webinar op 2 verschillende momenten, zodat je kunt kiezen wanneer het jou het beste uit komt. Kun je niet op die momenten? Schrijf je dan toch in, dan stuur ik je de opname van het webinar later toe via de mail. De opname blijft 48 uur beschikbaar. Maar het is natuurlijk het mooiste als je er live bij bent, zodat je direct al je vragen kunt stellen!

Ik kijk ernaar uit het webinar te geven! Ben jij erbij?

Webinar levensverhaal

Over Eunice

Zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun levensverhaal op papier zetten, dat is mijn missie.

Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat ik zelf heb ervaren hoe bevrijdend het is je verhaal kwijt te kunnen op papier. Om zo rust en ruimte in je hoofd te creëren, maar ook zelfvertrouwen en plezier in het schrijven te krijgen.

Maar er is nog een reden: ik geloof dat ieder verhaal uniek is. Dat jij uniek bent en iets unieks door te geven hebt. Hoe kostbaar is het als jouw persoonlijkheid terug komt in je verhaal en daarmee bewaard blijft voor de mensen waar je van houdt?

Daaraan meewerken, dat is wat ik het liefste doe. Want zo maken we samen deze wereld een stuk mooier!

Ken je iemand voor wie dit webinar ook waardevol kan zijn? Deel deze pagina dan via onderstaande knop:

Deel op facebook
Facebook
Scroll naar top
Webinar levensverhaal

Van 7-9 juni houd ik Open Huis!

Drie dagen lang inspireer ik je bij het schrijven van je levensverhaal met mooie materialen. En natuurlijk mag je mij deze week al je vragen stellen!
Klik op de knop voor meer informatie