Reviews cursus levensverhaal schrijven - Mijn Monumentjes

Oprechte aandacht voor jouw verhaal

Wat zeggen deelnemers over de cursus levensverhaal schrijven?

Krista
Lees verder
Ik wist niet zeker of ik er klaar voor was om terug te gaan in de tijd. Maar de cursus is heel ongedwongen en fijn, met heel veel respect voor tijd en tempo. Het contact met Eunice is heel laagdrempelig en fijn. De cursus bood mij overzicht waar ik zo'n behoefte aan had: i.p.v. chaos kwam er een "rode draad", dat geeft rust. Deze cursus is een verrijking voor iedereen die overzicht nodig heeft en zich wil verrijken met zelfkennis. Ik ben nog lang niet klaar met deze cursus. Maar doe het op mijn eigen tempo. Dat is het fijne aan deze cursus. Geen druk, maar veel positieve motivatie krijg je. Ik ben heel dankbaar dat Eunice op mijn pad kwam! Dat wens ik eenieder toe
Marianne
Lees verder
Deze cursus is een aanzet om te gaan schrijven: veel handige tools om te herinneren, te ordenen en te schrijven. Ik heb gemerkt dat het voor mij nog best lastig was om een bepaald tempo aan te houden. Dat heb ik geaccepteerd. Ik hoef me niet te haasten
Margreet
Lees verder
Ik vond het fijn om een gestructureerde vorm aangereikt te krijgen om mijn verhaal te schrijven. Dankzij de cursus heb ik nu een overzichtelijk verhaal met de rode draad die leidt naar de persoon die ik uiteindelijk bent geworden. Ik vind het een aantrekkelijke manier om online een cursus te volgen. Het kan thuis op de tijd die jij kiest
Marjolijn
Lees verder
Ik werd wel enthousiast van jouw werkboeken en toelichting daarop. Ik was blij met de toelichting aan het begin van de thema's en met de vragenuurtjes. Ik werd aan het denken gezet over gebeurtenissen die bepalend zijn geweest in mijn leven. Ik zie bepaalde gedragspatronen terugkeren en ben me veel meer bewust van hoe ik met situaties omga. Soms heel confronterend, maar het doet me wel realiseren dat iedereen wel ergens pijn heeft gehad in zijn leven en dat het lastig kan zijn daar over te vertellen. Juist die ervaringen zijn vaak vormend geweest voor wie je nu bent. Dank voor jouw openheid en toegankelijkheid, Eunice!
Chris
Lees verder
Ik had behoefte aan structuur en zo kwam ik bij Mijn Monumentjes uit. De structuur die Eunice aanbiedt in de cursus sprak me aan. Het krachtige aan deze methode vond ik dat de indeling in thema’s het voor mij makkelijker maakte om het overzicht te houden en niet te verdwalen in details.
Gerda
Lees verder
Wat de cursus mij heeft gebracht is dat ik mijzelf beter leer kennen en begrijp waar de onzekerheid of ik het wel kan, maar ook de veerkracht om door te gaan, vandaan komt. Ik weet nu dat ik niet alleen voor mijn kinderen schrijf, maar ook voor mijzelf. Ik wil ook nog even zeggen dat ik waardeer en bewonder hoe Eunice met zichtbaar veel plezier tijd en aandacht besteedt aan haar cursisten. Wat ben ik blij voor Mijn Monumentjes te hebben gekozen!
Christien
Lees verder
De cursus geeft mij een vorm van structuur en stimulans om door te zetten van het schrijven aan mijn levensverhaal. Ik merk dat als ik Eunice online hoor praten het mij een prettig vertrouwd gevoel geeft. Omdat ze dat op een integere manier doet. Voor mij is het belangrijk dat ik m'n eigen tempo kan bepalen. Daarom vind ik het erg prettig dat ik naar de cursus kan kijken/luisteren op een tijdstip dat mij uitkomt
Diny
Lees verder
De cursus heeft mij veel zicht gegeven in mijn patronen, de rode draad in mijn leven. Het was fijn dat het niet op een bepaalde tijd af moest zijn, dat ik gewoon in mijn eigen tempo kon werken. De handvatten uit de cursus kan ik gewoon blijven gebruiken. Deze cursus is voor iedereen die meer zicht op zijn leven wil krijgen en die niet gewend is te schrijven. Ik keek elke keer weer naar uit naar het volgende thema. Eunice legt het goed uit en is te allen tijde bereikbaar per mail
Scroll naar top
Schrijfkringen

Schrijfkring Tradities en rituelen

Op 13 november 2023 start de schrijfkring Tradities en rituelen: samen met anderen lezen, nadenken en schrijven over het thema Tradities en rituelen. Meedoen? Je bent van harte welkom!

Mijn Monumentjes draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders