Jouw levensverhaal in 25 monumentjes - Mijn Monumentjes
Boek levensverhaal

Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil jij schrijven over je leven, maar ontbreekt het je aan inspiratie?

Dit boek neemt je mee op ontdekkingstocht. Wat weet je nog van je eerste schooldag? Wie waren je beste vrienden, wat was jouw eerste baan? Hoe was de band met je broers en zussen en waar heb je allemaal gewoond? Geholpen door de vele schrijfideeën in dit boek, zet jij jouw levensverhaal op papier. In 25 kostbare monumentjes, om te bewaren én door te geven.

Misschien heb je het al eens geprobeerd: jouw levensverhaal op papier zetten. Grote kans dat je deze vragen tegenkwam:

– Waar begin ik?

– Wat zet ik wel en niet in mijn verhaal?

– Hoe pak ik het aan, zo’n heel verhaal op papier?

– Is het eigenlijk wel iets voor mij, dat schrijven?

Dit boek rekent af met deze vragen. Het reikt je 25 thema’s aan waarmee jij het verhaal van jouw leven kunt vertellen. Alle thema’s zijn voorzien van uitgebreide suggesties voor herinneren en schrijven. Zodat je met plezier terugkijkt en met gemak schrijft. En vooral: zodat je een prachtige verzameling schrijfsels aanlegt om te koesteren en door te geven!

Tineke Kooy
Lees verder
Wat was het mooi om te doen! Mijn levensverhaal op papier te zetten. Mijn monumentjes, geïnspireerd door de veelzijdige onderwerpen door Eunice aangedragen. Heel veel kwam weer tot leven. Nu vastgelegd. Mooi voor mijn kinderen! Thanks Eunice
Ati van Gent
Lees verder
Hoe gemakkelijk vergeet je niet iets als je je levensverhaal wilt opschrijven. Eunice zorgt ervoor dat alles langs komt. Soms denk je 'ja, dat was zo, helemaal kwijt.' Ik kan dit van harte aanbevelen
Jacqueline Raeven-Vreeken
Lees verder
Echt de moeite waard dit boek. Ik had het voorrecht om mee te mogen lezen, en ik kan je zeggen: Eunice heeft echt een prachtig boek neergezet. Zo een waarmee je verder komt. Voor jezelf in de eerste plaats, maar door die 25 afzonderlijke monumentjes te schrijven, creëer je tegelijkertijd een stukje erfgoed voor je nageslacht. Als je dat wilt natuurlijk. Niet twijfelen, gewoon doen dit boek!
Vorige
Volgende

Over de auteur

Herinneren, vastleggen en doorgeven. Met die woorden in gedachten heb ik dit boek geschreven. Omdat ik geloof dat herinneren je leven rijker maakt. Dat vastleggen je helpt om jezelf te ontwikkelen en dat het doorgeven van je verhaal een geweldig kostbaar iets is.

Wil je meer weten over mij en mijn liefde voor het schrijven over je leven? Dan kun je hier verder lezen.

Liever eerst een hoofdstuk gratis uitproberen? Dat kan! Klik op de knop hieronder om het gratis hoofdstuk te downloaden. Je hoeft hiervoor geen mailadres achter te laten.

Scroll naar top
Mijn Monumentjes draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders