Gratis - Mijn Monumentjes

Soms heb je eerst even een zetje nodig. Weet je nog niet precies wat je wil en hoe het werkt. Dan wil je ook niet vastzitten aan iets of iemand.

Je wilt je eerst rustig oriënteren: wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van je levensverhaal? Kan ik dat zelf of heb ik daar hulp bij nodig? Wat voor hulp is er zoal?

Dat begrijp ik helemaal. Bij mij werkt het net zo. Wat ik niet wil, is dat het blijft bij oriënteren. Want dan is de kans groot dat jouw verhaal niet op papier komt.

Daarom heb ik verschillende mogelijkheden om je gratis te helpen. Zodat je begint, in actie komt. En serieus aan de slag gaat met jouw unieke verhaal!

Hieronder lees je op welke manier ik je gratis kan helpen.

 

Levensverhaal schrijven tips

Tips en inspiratie via de mail

Iedere maandag om 10.00u staat er weer een nieuwe mail klaar voor iedereen die geïnspireerd wil worden bij het schrijven.

De ene keer is het een blog met informatie over de kracht van schrijven.  De andere keer krijg je een heel concrete schrijftip of een leuke schrijfoefening.

Deze wekelijkse mail is een krachtige ondersteuning van jouw schrijfproces!

GRATIS HOOFDSTUK uit mijn boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil je eens proberen of het schrijven van losse verhalen over je leven iets voor je is? Klik dan op de groene knop hieronder en download 1 hoofdstuk uit mijn boek helemaal gratis! Je hoeft hiervoor geen mailadres achter te laten

Boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

WEBINAR ‘Je levensverhaal schrijven: een cadeau aan jezelf?’

Je overweegt te schrijven over je leven, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of waarover je dan precies moet schrijven.

Ook zie je op tegen alle emoties die opspelen bij het terugkijken. En wie gaat jouw verhaal eigenlijk lezen?

Al met al lijkt het schrijven van je levensverhaal eerder een last, dan iets waar je zin in hebt…

Toch geloof ik dat het schrijven van je levensverhaal één van de grootste cadeaus is die je jezelf kunt geven. Dat wil ik je in dit webinar graag laten zien. Daarnaast laat ik je zien hoe je het schrijven zó kunt aanpakken, dat je er de rest van je leven plezier van hebt!

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over dit webinar.

Webinar levensverhaal

WEBINAR ‘Van twijfelen naar schrijven’

Tussen het verlangen om te schrijven en de uitvoering daarvan ligt een weg met hobbels. Praktische hobbels, zoals: hoe breng je lijn aan in je verhaal of hoe zorg je dat het af komt?

Maar ook twijfels: zit er eigenlijk wel iemand op mijn verhaal te wachten? Hoe kan ik schrijven als de emoties me zo dwars zitten?

In het webinar ‘Van twijfelen naar schrijven’ zet ik de 6 knelpunten die ik het meeste tegenkom op een rijtje. Natuurlijk laat ik het daar niet bij: voor ieder knelpunt geef ik handvatten om ermee om te gaan.

Zodat jij niet blijft zitten met twijfels, maar concrete stappen kunt zetten om jouw verhaal op papier te krijgen!

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over het webinar.

En verder…. geef ik veel waardevolle tips via mijn Facebookpagina. Volg je me daar, dan mis je geen enkele tip!

 
Scroll naar top
schrijfcursus persoonlijke ontwikkeling

Nieuw!!

Jezelf ontwikkelen door te schrijven, dat is wat je doet als je jouw levensverhaal schrijft. Maar dit kan ook op andere manieren! Vanaf september 2021 start daarom de gloednieuwe schrijfcursus 'Schrijf je rijk': een cursus van 4 maanden met uitdagende schrijfopdrachten.
Klik op de knop om een gratis voorbeeldopdracht te downloaden. Je hoeft hiervoor GEEN mailadres achter te laten