Gratis - Mijn Monumentjes

Soms heb je eerst even een zetje nodig. Weet je nog niet precies wat je wil en hoe het werkt. Dan wil je ook niet vastzitten aan iets of iemand.

Je wilt je eerst rustig oriënteren: wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van je levensverhaal? Kan ik dat zelf of heb ik daar hulp bij nodig? Wat voor hulp is er zoal?

Dat begrijp ik helemaal. Bij mij werkt het net zo. Wat ik niet wil, is dat het blijft bij oriënteren. Want dan is de kans groot dat jouw verhaal niet op papier komt.

Daarom heb ik verschillende mogelijkheden om je gratis te helpen. Zodat je begint, in actie komt. En serieus aan de slag gaat met jouw unieke verhaal!

Hieronder lees je op welke manier ik je gratis kan helpen.

 

Levensverhaal schrijven tips

Tips en inspiratie via de mail

Iedere maandag om 10.00u staat er weer een nieuwe mail klaar voor iedereen die geïnspireerd wil worden bij het schrijven.

De ene keer is het een blog met informatie over de kracht van schrijven.  De andere keer krijg je een heel concrete schrijftip of een leuke schrijfoefening.

Deze wekelijkse mail is een krachtige ondersteuning van jouw schrijfproces!

GRATIS HOOFDSTUK uit mijn boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil je eens proberen of het schrijven van losse verhalen over je leven iets voor je is? Klik dan op de groene knop hieronder en download 1 hoofdstuk uit mijn boek helemaal gratis! Je hoeft hiervoor geen mailadres achter te laten

Boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Oktober: de maand van het levensverhaal

Als de kracht van schrijven érgens zichtbaar wordt, dan is het wel in het schrijven van je levensverhaal. Al schrijvend terugkijken op de mooie en moeilijke perioden uit je leven verrijkt je leven op een heel bijzondere manier. Je gaat ontdekken wie je bent en wat jou gevormd heeft en dat heeft blijvende waarde.

De hele maand oktober staat daarom bij Mijn Monumentjes in het teken van het levensverhaal. Je kunt deze maand gratis en vrijblijvend deelnemen aan alle activiteiten rond dit thema. Een aanrader voor iedereen die overweegt te gaan schrijven of al begonnen is en niet goed weet hoe nu verder!

Klik op de knop hieronder voor meer informatie. Je bent welkom!

Scroll naar top

Oktober: de maand van het levensverhaal

In de maand oktober kun je gratis deelnemen aan mooie activiteiten rond het levensverhaal . Zodat je daarmee een goede start kunt maken of nu eindelijk eens écht verder komt met schrijven!
Klik op de knop hieronder voor meer informatie