Gratis - Mijn Monumentjes

Soms heb je eerst even een zetje nodig. Weet je nog niet precies wat je wil en hoe het werkt. Dan wil je ook niet vastzitten aan iets of iemand.

Je wilt je eerst rustig oriënteren: wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van je levensverhaal? Kan ik dat zelf of heb ik daar hulp bij nodig? Wat voor hulp is er zoal?

Dat begrijp ik helemaal. Bij mij werkt het net zo. Wat ik niet wil, is dat het blijft bij oriënteren. Want dan is de kans groot dat jouw verhaal niet op papier komt.

Daarom heb ik verschillende mogelijkheden om je gratis te helpen. Zodat je begint, in actie komt. En serieus aan de slag gaat met jouw unieke verhaal!

Hieronder lees je op welke manier ik je gratis kan helpen.

 

Wil je jouw levensverhaal op papier zetten, maar weet je niet hoe je moet beginnen of loop je halverwege vast? 

In dit gratis e-book lees je:

  • Hoe je ervoor zorgt dat jouw verhaal samenhang krijgt
  • Welke 3 onderdelen samen een goede schrijfaanpak vormen
  • Hoe je omgaat met 2 belangrijke knelpunten in het schrijfproces

  Je ontvangt het e-book via de mail.  Daarna help ik je graag nog verder op weg met een wekelijkse mail, waarin o.a. een mini-les met werkboek voor de eerste opzet van je verhaal. 

Alles mag en niks moet, dus heb je genoeg informatie, dan meld je je heel eenvoudig weer af voor mijn mail!

GRATIS HOOFDSTUK uit mijn boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil je eens proberen of het schrijven van losse verhalen over je leven iets voor je is? Klik dan op de groene knop hieronder en download 1 hoofdstuk uit mijn boek helemaal gratis! Je hoeft hiervoor geen mailadres achter te laten

Boek levensverhaal

En verder...

… geef ik regelmatig een gratis webinar via Zoom. Meestal over het schrijven van je levensverhaal en een enkele keer over schrijven in het algemeen.

Wil je weten wanneer er weer een nieuw webinar is? Laat dan hier je gegevens achter, dan krijg je een mailtje als het zo ver is. Je ontvangt GEEN andere mailtjes van Mijn Monumentjes, alleen informatie over mijn webinars

Scroll naar top
e-book levensverhaal schrijven

Gratis e-book levensverhaal schrijven

Overweeg jij je levensverhaal op papier te zetten? Of ben je daar al mee bezig, maar loop je vast? Krijg houvast met het gratis e-book Je levensverhaal schrijven

Mijn Monumentjes draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches