Gratis - Mijn Monumentjes

Soms heb je eerst even een zetje nodig. Weet je nog niet precies wat je wil en hoe het werkt. Dan wil je ook niet vastzitten aan iets of iemand.

Je wilt je eerst rustig oriënteren: wat komt er allemaal kijken bij het schrijven van je levensverhaal? Kan ik dat zelf of heb ik daar hulp bij nodig? Wat voor hulp is er zoal?

Dat begrijp ik helemaal. Bij mij werkt het net zo. Wat ik niet wil, is dat het blijft bij oriënteren. Want dan is de kans groot dat jouw verhaal niet op papier komt.

Daarom heb ik verschillende mogelijkheden om je gratis te helpen. Zodat je begint, in actie komt. En serieus aan de slag gaat met jouw unieke verhaal!

Hieronder lees op welke manier ik je gratis kan helpen.

 

Wanneer je je inschrijft voor mijn wekelijkse blog, ontvang je als cadeautje de gratis CHECKLIST LEVENSVERHAAL SCHRIJVEN. 

Op deze Checklist lees je wat belangrijk is voor, tijdens en na het schrijven.

Alles waar je aan denken moet staat overzichtelijk bij elkaar, gerangschikt per schrijffase. 

Klik op de knop hieronder voor meer informatie en om de Checklist aan te vragen.

GRATIS HOOFDSTUK uit mijn boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil je eens proberen of het schrijven van losse verhalen over je leven iets voor je is? Klik dan op de groene knop hieronder en download 1 hoofdstuk uit mijn boek helemaal gratis! Je hoeft hiervoor geen mailadres achter te laten

Boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

WEBINAR ‘Van twijfelen naar schrijven’

Tussen het verlangen om te schrijven en de uitvoering daarvan ligt een weg met hobbels. Praktische hobbels, zoals: hoe breng je lijn aan in je verhaal of hoe zorg je dat het af komt?

Maar ook twijfels: zit er eigenlijk wel iemand op mijn verhaal te wachten? Hoe kan ik schrijven als de emoties me zo dwars zitten?

In het webinar ‘Van twijfelen naar schrijven’ zet ik de 6 knelpunten die ik het meeste tegenkom op een rijtje. Natuurlijk laat ik het daar niet bij: voor ieder knelpunt geef ik handvatten om ermee om te gaan.

Zodat jij niet blijft zitten met twijfels, maar concrete stappen kunt zetten om jouw verhaal op papier te krijgen!

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over het webinar.

WEBINAR ‘Jouw levensverhaal in 5 thema’s’

Je wil graag schrijven over je leven, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Of waarover je dan precies moet schrijven.

Ook zie je op tegen alle emoties die opspelen bij het terugkijken. En wat is eigenlijk interessant om te lezen voor je kinderen/kleinkinderen?

In het gratis webinar ‘Jouw levensverhaal in 5 thema’s’ laat ik je zien welke houvast het werken met thema’s je geeft bij het schrijven van je verhaal.

Ik vertel je wat het je oplevert om met thema’s te werken en welke thema’s geschikt zijn om te gebruiken voor je levensverhaal.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over dit webinar.

Jouw levensverhaal in 5 thema's

En verder…. geef ik veel waardevolle tips via mijn Facebookpagina. Volg je me daar, dan mis je geen enkele tip!

 
Scroll naar top
Boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes

Wil jij jouw herinneringen vastleggen en kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken?

Download dan gratis 1 hoofdstuk uit mijn boek Jouw levensverhaal in 25 monumentjes! Je hoeft hiervoor GEEN mailadres achter te laten.
Klik op de knop voor meer informatie