Gratis webinar 'Van twijfelen naar schrijven' - Mijn Monumentjes

Gratis webinar

Van twijfelen naar schrijven

 

4 februari 2021 om 10u 

of 

4 februari 2021 om 20u

Je levensverhaal op papier zetten...

…dat lijkt je zo’n mooi project. Je hebt het verlangen om te ordenen, te begrijpen, iets door te geven. Je onderzoekt eens hoe je het aan kunt pakken. Maakt een beginnetje of gaat zelfs serieus aan het schrijven.

Maar gaandeweg sluipt de twijfel binnen. Het mooie project kent zoveel haken en ogen. Je raakt onzeker over zoveel dingen. Zo onzeker, dat je je afvraagt of je hier wel mee door moet gaan. Kun je niet beter stoppen met schrijven?

Wacht nog even, stoppen kan altijd nog...

Wist je dat je niet de enige bent met twijfels? Hieronder zie je de 6 belangrijkste punten van twijfel bij levensverhaalschrijvers: 

 1. Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten?
 2. Welk verhaal eigenlijk, ik heb toch niet echt iets interessants te vertellen?
 3. Mijn verhaal heeft kop noch staart, het is een rommeltje!
 4. Die emoties, ze zitten me zó dwars tijdens het schrijven…
 5. Weet je, ik kán eigenlijk helemaal niet schrijven
 6. Komt dit verhaal ooit af?!

Herkenbaar? 

Goed nieuws: aan al deze twijfels is iets te doen!

Ik laat je graag zien welke antwoorden er zijn op deze twijfels. Wees niet bang, het blijft niet bij woorden in dit webinar. Bij ieder punt van twijfel geef ik je concrete handvatten om de hobbel die eronder ligt te nemen. Ik ga je laten zien:

 1. Hoe je kunt bepalen voor wie je schrijft
 2. Waarom jouw verhaal altijd de moeite waard is
 3. Wat ervoor nodig is om een logische lijn aan te brengen in je verhaal
 4. Hoe jouw emoties je kunnen helpen bij het schrijven
 5. Hoe eenvoudig het kan zijn om boeiend te schrijven
 6. Wat ervoor nodig is om je verhaal af te maken

Ik geloof dat twijfels jouw verlangen om te schrijven niet in de weg mogen staan. Daarom wil ik je zo veel mogelijk ‘munitie’ aanreiken om jouw twijfels te overwinnen. Zodat jouw unieke verhaal op papier komt!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Een webinar is eigenlijk een soort online les. Als je je inschrijft krijg je een linkje toegestuurd. Klik je daarop, dan kom je in een beveiligde omgeving waar je mij kunt zien. Ik zie jou niet, dus je kunt het webinar volgen waar en hoe je maar wilt 😉

Je kunt wel vragen stellen tijdens het webinar. Dit kan door middel van een chatfunctie, die alleen ik kan zien. Andere deelnemers aan het webinar zien dus niet wat jij typt. Natuurlijk beantwoord ik alle vragen tijdens het webinar, zodat je er zoveel mogelijk uit haalt en daarna lekker aan de slag kan met jouw verhaal!

Deelname aan het webinar is gratis, het enige dat ik van je nodig heb is je mailadres, zodat ik je de link naar het webinar kan mailen. Ik geef dit webinar op 2 verschillende momenten, zodat je kunt kiezen wanneer het jou het beste uit komt. Kun je niet op die momenten? Schrijf je toch in, dan stuur ik je de opname van het webinar na afloop toe via de mail. De opname blijft 48 uur beschikbaar. Maar het is natuurlijk het mooiste als je er live bij bent, zodat je direct al je vragen kunt stellen!

Ik kijk ernaar uit het webinar te geven! Ben jij erbij?

Over Eunice

Zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun levensverhaal op papier zetten, dat is mijn missie.

Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat ik zelf heb ervaren hoe bevrijdend het is je verhaal kwijt te kunnen op papier. Om zo rust en ruimte in je hoofd te creëren, maar ook zelfvertrouwen en plezier in het schrijven te krijgen.

Maar er is nog een reden: ik geloof dat ieder verhaal uniek is. Dat jij uniek bent en iets unieks door te geven hebt. Hoe kostbaar is het als jouw persoonlijkheid terug komt in je verhaal en daarmee bewaard blijft voor de mensen waar je van houdt?

Daaraan meewerken, dat is wat ik het liefste doe. Want zo maken we samen deze wereld een stuk mooier!

Scroll naar top
e-book levensverhaal schrijven

Gratis e-book levensverhaal schrijven

Overweeg jij je levensverhaal op papier te zetten? Of ben je daar al mee bezig, maar loop je vast? Krijg houvast met het gratis e-book Je levensverhaal schrijven

Mijn Monumentjes draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches