Gratis webinar 'Van losse flodders naar een echt verhaal' - Mijn Monumentjes

Gratis webinar

Van losse flodders naar een echt verhaal!

11 november 2020 om 20u 

of 

13 november 2020 om 10u

Gratis webinar

Is dit herkenbaar voor jou? Je loopt al een tijdlang rond met het idee je levensverhaal op papier te zetten. Je zou zo graag alles wat je meegemaakt en geleerd hebt eens opschrijven. Zodat je rust en ruimte krijgt in je hoofd. Zodat je iets moois hebt om door te geven aan iedereen waar je van houdt.

Maar tot nu toe is het je nog niet gelukt…

Want zo simpel is het niet. Allerlei vragen komen op:

Waar begin je?

Wat zet je er wel en niet in?

– Hoe zorg je dat er een beetje lijn komt in die chaos van herinneringen?

– Hoe maak je van al die losse flodders die je tot nu toe geschreven hebt nou een samenhangend verhaal?

Soms ben je bang dat het nooit gaat lukken. Als je maar wist hoe je het aan moest pakken, dan zou je er wel komen…

Goed nieuws!

In mijn gratis webinar ‘Van losse flodders naar een echt verhaal’ laat ik je zien hoe je dat aanpakt: je levensverhaal op papier zetten.

Dit is wat ik je ga leren in het webinar:

– Welke grote valkuil je moet vermijden als je jouw verhaal op papier wil zetten

– Wat ervoor zorgt dat jouw losse flodders een logisch en samenhangend verhaal worden

– Welke 3 beslissingen je voorafgaand aan het schrijven moet nemen

– Welke 2 dingen ervoor zorgen dat je bij je verhaal blijft en niet gaat uitweiden

Hoe werkt het?

Heel simpel. Een webinar is eigenlijk een soort online les. Als je je inschrijft krijg je een linkje toegestuurd. Klik je daarop, dan kom je in een beveiligde omgeving waar je mij kunt zien. Ik zie jou niet, dus je kunt het webinar volgen waar en hoe je maar wilt 😉

Je kunt wel vragen stellen tijdens het webinar. Dit kan door middel van een chatfunctie, die alleen ik kan zien. Andere deelnemers aan het webinar zien dus niet wat jij typt. Natuurlijk beantwoord ik alle vragen tijdens het webinar, zodat je er zoveel mogelijk uit haalt en daarna lekker aan de slag kan met jouw verhaal!

Deelname aan het webinar is gratis, het enige dat ik van je nodig heb is je mailadres, zodat ik je de link naar het webinar kan mailen. Ik geef dit webinar op 2 verschillende momenten, zodat je kunt kiezen wanneer het jou het beste uit komt. Kun je niet op die momenten? Mail me even via info@mijnmonumentjes.nl, dan stuur ik je de opname van het webinar later toe via de mail. Maar het is natuurlijk het mooiste als je er live bij bent, zodat je direct al je vragen kunt stellen!

Ik kijk ernaar uit het webinar te geven! Ben jij erbij?

Er is mij heel duidelijk geworden hoe ik structuur kan gaan aanbrengen in mijn levensverhaal. Ik wil je bedanken voor de duidelijkheid die je me geboden hebt!
Ria
Designer

Over Eunice

Zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun levensverhaal op papier zetten, dat is mijn missie.

Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat ik zelf heb ervaren hoe bevrijdend het is je verhaal kwijt te kunnen op papier. Om zo rust en ruimte in je hoofd te creëren, maar ook zelfvertrouwen en plezier in het schrijven te krijgen.

Maar er is nog een reden: ik geloof dat ieder verhaal uniek is. Dat jij uniek bent en iets unieks door te geven hebt. Hoe kostbaar is het als jouw persoonlijkheid terug komt in je verhaal en daarmee bewaard blijft voor de mensen waar je van houdt?

Daaraan meewerken, dat is wat ik het liefste doe. Want zo maken we samen deze wereld een stuk mooier!

Ken je iemand voor wie dit webinar ook waardevol kan zijn? Deel deze pagina dan via onderstaande knop:

Deel op facebook
Facebook

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen
Scroll naar top
Jouw levensverhaal in 5 thema's

Wil jij je levensverhaal schrijven en heb je wat houvast nodig?

Schrijf je in voor mijn wekelijkse blog en ontvang de handige Checklist Levensverhaal Schrijven als cadeautje!
Klik op de knop voor meer informatie