Aanbod - Mijn Monumentjes
Schrijfcursus Schrijf je rijk

Schrijfcursus persoonlijke ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen door te schrijven: dat is waar 'Schrijf je rijk' over gaat. Deze schrijfcursus van 4 maanden neemt je mee op een avontuurlijke schrijfreis door jezelf. Je krijgt 6 uitgebreide, zeer gevarieerde schrijfopdrachten die erop gericht zijn inzichten op te doen. Inzichten waarmee je keuzes kunt maken en patronen kunt doorbreken. Iedere drie weken is er een online bijeenkomst met andere deelnemers, zodat je jouw inzichten en stukjes tekst kunt delen met anderen en andersom. Liever alleen de schrijfopdrachten doen, zonder de online bijeenkomsten? Ook dat is mogelijk! Lees meer over 'Schrijf je rijk' door op onderstaande knop te klikken.

Minicursus Levensverhaal Schrijven

Misschien heb je al besloten jouw levensverhaal op papier te zetten, misschien ben je je alleen nog maar aan het ori├źnteren. In beide gevallen wil je natuurlijk graag weten wat er komt kijken bij het schrijven en hoe je een goede start kunt maken. De Minicursus Levensverhaal Schrijven laat je in 3 online lessen (met video's en werkbladen) het schrijfproces zien en helpt je een eerste opzet voor jouw verhaal te maken. Lees meer over de minicursus door op onderstaande knop te klikken.

Minicursus Schrijven voor een ander

Minicursus Schrijven voor een ander

Hoe mooi is het als je iemand kunt helpen die zelf zijn/haar verhaal niet op papier krijgt? Het is een bijzondere en eervolle taak als jij het levensverhaal van een ander mag vastleggen. Maar hoe doe je dat? Welke informatie heb je van die ander nodig, hoe kom je aan die informatie en hoe orden je die? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de Minicursus Schrijven voor een ander. In twee uitgebreide online lessen, met video's, werkbladen en aanvullend materiaal, leer je hoe je een goede start maakt met de opzet van het verhaal en hoe je dat verhaal boeiend op papier zet. Lees meer over de minicursus door op onderstaande knop te klikken.

Cursus levensverhaal schrijven

Je wil graag het verhaal van jouw leven op papier zetten en daarbij kun je wel wat houvast gebruiken. In deze cursus kijk je vanuit 5 universele thema's naar je leven: gezin en opvoeding, opleiding en werk, relaties, sleutelmomenten, wie ben je? Vanuit ieder thema kies je de gebeurtenissen die je vast wil leggen en aan het eind van de cursus maak je van alle losse verhalen een groot, samenhangend verhaal. Lees meer over de cursus door op onderstaande knop te klikken.

Begeleiding levensverhaal

Individuele begeleiding van 6 of 12 maanden

Je levensverhaal op papier zetten is een kwetsbaar proces, waar veel bij komt kijken. In een individueel traject van een half jaar of een jaar loop ik daarin met je op. Uitgangspunt is de cursus levensverhaal schrijven zoals hierboven genoemd. Daarnaast hebben we iedere 3 weken telefonisch overleg over al jouw vragen en je krijgt feedback op jouw schrijfwerk. Jij bepaalt of je 6 of 12 maanden begeleid wil worden. Kies je voor 6 maanden, dan werken we ernaar toe dat je na afloop van het traject een groot deel van je verhaal geschreven hebt en dat je precies weet hoe je verder moet. Kies je voor 12 maanden, dan werken we ernaar toe dat jouw verhaal af is na afloop van het traject. Individuele begeleiding start altijd met een vrijblijvend gesprek om te bekijken of jouw vraag en mijn aanbod bij elkaar passen.

Scroll naar top
schrijfcursus persoonlijke ontwikkeling

Gezond blijven door te schrijven?

Je hoort er alles over in het gratis webinar Schrijf je rijk!
Je krijgt handige schrijfvormen om direct mee aan de slag te gaan.
Klik op de knop hieronder voor meer informatie

Mijn Monumentjes draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches