Aanbod - Mijn Monumentjes

Minicursus Levensverhaal Schrijven

Misschien heb je al besloten jouw levensverhaal op papier te zetten, misschien ben je je alleen nog maar aan het oriënteren. In beide gevallen wil je natuurlijk graag weten wat er komt kijken bij het schrijven en hoe je een goede start kunt maken. De Minicursus Levensverhaal Schrijven laat je in 3 online lessen (met video's en werkbladen) het schrijfproces zien en helpt je een eerste opzet voor jouw verhaal te maken. Lees meer over de minicursus door op onderstaande knop te klikken.

Minicursus Schrijven voor een ander

Minicursus Schrijven voor een ander

Hoe mooi is het als je iemand kunt helpen die zelf zijn/haar verhaal niet op papier krijgt? Het is een bijzondere en eervolle taak als jij het levensverhaal van een ander mag vastleggen. Maar hoe doe je dat? Welke informatie heb je van die ander nodig, hoe kom je aan die informatie en hoe orden je die? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de Minicursus Schrijven voor een ander. In twee uitgebreide online lessen, met video's, werkbladen en aanvullend materiaal, leer je hoe je een goede start maakt met de opzet van het verhaal en hoe je dat verhaal boeiend op papier zet. Lees meer over de minicursus door op onderstaande knop te klikken.

Cursus 'Jouw levensverhaal in 5 thema's'

Je wil graag het verhaal van jouw leven op papier zetten en daarbij kun je wel wat houvast gebruiken. In deze cursus kijk je vanuit 5 universele thema's naar je leven: gezin en opvoeding, opleiding en werk, relaties, sleutelmomenten, wie ben je? Vanuit ieder thema kies je de gebeurtenissen die je vast wil leggen en aan het eind van de cursus maak je van alle losse verhalen een groot, samenhangend verhaal. Lees meer over de cursus door op onderstaande knop te klikken.

Begeleiding levensverhaal

Individuele begeleiding van een half jaar of een jaar

Je levensverhaal op papier zetten is een kwetsbaar proces, waar veel bij komt kijken. In een individueel traject van een half jaar of een jaar loop ik daarin met je op. Ik ondersteun je met materialen voor het opzetten en schrijven van je verhaal, we hebben op structurele basis (telefonisch) overleg over al jouw vragen en je krijgt feedback op jouw schrijfwerk. Jij bepaalt of je een half jaar of een heel jaar begeleid wil worden. Kies je voor een half jaar, dan werken we ernaar toe dat je na afloop van het traject een groot deel van je verhaal geschreven hebt en dat je precies weet hoe je verder moet. Kies je voor een jaar, dan werken we ernaar toe dat jouw verhaal af is na afloop van het traject. Individuele begeleiding start altijd met een vrijblijvend gesprek om te bekijken of jouw vraag en mijn aanbod bij elkaar passen.

Scroll naar top
Webinar levensverhaal

Van 7-9 juni houd ik Open Huis!

Drie dagen lang inspireer ik je bij het schrijven van je levensverhaal met mooie materialen. En natuurlijk mag je mij deze week al je vragen stellen!
Klik op de knop voor meer informatie